Кметът на Симитли в меле за шампанско

Апостол Апостолов защитил хора от пиратки, после напръскал танцуващи с шампанско, а местните му налетели

Кметът на Симитли в меле за шампанско | StandartNews.com
  • Апостол Апостолов защитил хора от пиратки, после напръскал танцуващи с шампанско, а местните му налетели

Масов бой в центъра на Симитли навръх Нова година разследва полицията. Екшънът се разиграл в заведение половин час след настъпването на 2020 година. Според получения сигнал в мелето са участвали кметът на града Апостол Апостолов и синът му Стефан Апостолов, който е депутат от ГЕРБ и действащ футболен съдия, съобщи bTV.

Според очевидци, по време на хорото след новогодишната заря почерпени хора започнали да гърмят мощни бомбички близо до танцуващите. Апостолов им направил забележка. После взел бутилка шампанско и по стар обичай на Нова година напръскал хората, след като отпушил тапата.

Нашите обаче нали са си селяни, не разбрали, помислили, че кметът ги напада и налетели на бой, обяви очевидец на случката пред камерата на бТВ. Той и дама, също видяла мелето, бяха категорични, че не кметът е започнал боя. Градоначалникът защитил хората, в чиито крака гърмели пиратки, колкото ябълка.

51-годишен мъж е с избити зъби и травма на долната челюст. Във връзка с инцидента са подадени пет жалби в прокуратурата.

Предстои доизясняване причините за скандала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай