2000 дами от Разград с цветя от губернатора

Цветната феерия е разположена на централния градски площад, където сътрудници на губернатора подаряват иглики на преминаващите дами

2000 дами от Разград с цветя от губернатора | StandartNews.com

2000 саксии с цъфнали иглики ще зарадват 2 хиляди дами от седемте общини на Разградска област на 8 март. Цветята са личен подарък за жените от губернатора Гюнай Хюсмен, съобщават от пресцентъра на областната управа.
В Разград цветната феерия е разположена на централния градски площад, където от сутринта сътрудници на Хюсмен подаряват иглики на преминаващите  дами. Друга част от цветята  губернаторът подарява сам, по време на  осмомартенските тържества, на които е поканен.
Кавалерският жест не е изключение за стила на работа на първия държавен мъж в Разград. Гюнай Хюсмен, който е собственик на една от най-големите агрофирми в региона, често организира дарителски кампании, които финансира с лични средства. По време на депутатския си мандат в 43-то НС, той разигра на лотария джип и го подари на избирателка, в региона от който получи доверие да стане депутат.
За 8 март губернаротър избрал да подари на дамите иглики, защото те са прекрасни пролетни цветя, символ на възраждащата се природа, любовта, младоста и женското начало, се казва в съобщението на неговата пресслужба.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай