ВОЛЯ и НФСБ откриха предизборен щаб в Бургас

Кандидатите за народни представители увериха,че влизат в битката спокойни, защото в досегашната си работа доказали, че „правят това, което другите обещават

ВОЛЯ и НФСБ откриха предизборен щаб в Бургас | StandartNews.com

„Патриотичната коалиция НФСБ и ВОЛЯ” откри предизборния си щаб в Бургас и така даде официален старт на  своята кампания. Кандидатите за народни представители увериха,че влизат в битката спокойни, защото в досегашната си работа доказали, че „правят това, което другите обещават”.И след постигнати, по тяхна оценка, много добри резултати през изминалите 4 години в защита на националните интереси, бизнеса и обикновения човек, сега се концентрират в работа за повишаване доходите на хората.

„Двете партии - ВОЛЯ и НФСБ, които поставят като първостепенна задача доходите на хората, през повишаване на пенсиите, до минимална от 500 лв и повишаване на всички останали пропорционално. Подпомагане на инициативните българи, на дребния бизнес, продължаващата борба срещу картелите и монополите, със обезпечаването, борбата за осигуряване на безплатни лекарства на ученици и пенсионери”, заяви Валери Симеонов - лидер НФСБ и кандидат за народен представител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай