Терзийски отговори на Рашков: Клеветнически намеци

Няма да казвам, че с това се опитва да замаже тоталния хаос, който създаде в МВР, заяви Терзийски

Терзийски отговори на Рашков: Клеветнически намеци | StandartNews.com

"Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се старае да влияе на предизборната кампания - от днес и с клеветнически намеци, които, макар и недоизказани, лесно могат да бъдат асоциирани с мен". Това заяви Христо Терзийски по повод думите на Бойко Рашков, че бивш министър на вътрешните работи е участвал в схема за купуване на гласове в Кюстендил.

ВИЖ ОЩЕ: Рашков закова бивш МВР-шеф за вот на 15 000 македонци

"Няма да казвам, че с това се опитва да замаже тоталния хаос, който създаде в МВР. Вероятно има и някаква лична неприязън към мен, което си е негов проблем. Знаем и че наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските управления през последните седмици. Само че няма да допуснем изборите да се спечелят "служебно" - чрез служебното правителство. Ако има данни за престъпление - да действа с цялата строгост на Закона. В противен случай трябва да понесе отговорност за думите и действията си - нищо, че никой не е гласувал за него - постът изисква министърът да притежава някакво достойнство", допълва още Терзийски, предаде БНТ.

На пресконференция днес пред медиите Бойко Рашков заяви, че в МВР е постъпила оперативна информация, че бивш министър на вътрешните работи се е срещал с бивш областен управител и "един излязъл в болнични", за да обсъдят привличането на 15 000 македонци с българско гражданство, които да гласуват у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай