Младен Маринов: Учим се в боя!

Наш приоритет са също образованието, развитието на туризма чрез популяризиране на прекрасната природа и историческото минало на този край, заяви Младен Маринов в Своге

Младен Маринов: Учим се в боя! | StandartNews.com

Тази сутрин гледах предизборен дебат по една от националните телевизии и видях кои хора претендират за управлението. Направи ми впечатление, че те не говореха нищо за стратегическото развитие на страната, не говореха за икономическите мерки и за здравеопазването, а се занимаваха с лични нападки и си доказваха един на друг кой кой е. Може би, те още не са разбрали кои са самите те, а искат да управляват страната. Представете си, когато тези хора влязат в управлението, какво ще настъпи. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов  пред жителите на Своге. По думите му в сегашния момент правителството на Бойко Борисов е в постоянна готовност и предприема адекватни действия за овладяване на кризата, предизвикана от разпространението на пандемията от COVID-19. „Тази криза е непредвидима и няма държавен ръководител в света, който да даде точна прогноза как и кога ще завърши тя. Ние се учим, както се казва, в боя, и го правим добре. Бойко Борисов е лидер, който има авторитет в Европа и в света. В тези трудни моменти ние се нуждаем от такъв лидер, за да можем да стоим наравно с нашите европейски партньори“ каза още Маринов.

Областният координатор на ГЕРБ за София област и кандидат за народен представител  Николина Ангелкова бе категорична, че ГЕРБ е отговорна партия с много опит, която е доказала, че се справя с кризи, че може да работи и да постига резултати.

„Това се вижда, както от реализираните до момента проекти в София област и конкретно в община Своге, така и с планираните за следващ 4 - годишен мандат. Имаме ясни приоритети и задачи, които ще реализираме с много работа. Срещу тях от опозицията отговарят само с празни дебати и критики“, заяви Ангелкова.

“Благодарение на правителството на Бойко Борисов са отпуснати средства за рехабилитация на една от основните пътни отсечки в с. Томпсън, както и на пътни отсечки в другите населени места на територията на общината и за укрепване на свлачищата в района. Наш приоритет са също образованието, развитието на туризма чрез популяризиране на прекрасната природа и историческото минало на този край. Ползваме се с подкрепа от международните институции, благодарение на управлението на премиера Борисов и правителството. В пандемията страната ни работи за баланс между грижата за здравето на хората и развитието на икономиката. Кабинетът подкрепя уязвимите групи от населението - в тежките месеци на разпространение на COVID-19 финансова подкрепа получават всички пенсионери, независимо от размера на пенсията им. А за възрастните хора с най-ниски доходи се изплащат и допълнителни средства“, допълни областният координатор на ГЕРБ.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай