Четвъртък,

Младен Маринов: Учим се в боя!

От: РЕДАКТОР -
181
Младен Маринов: Учим се в боя!
A
A
A

Тази сутрин гледах предизборен дебат по една от националните телевизии и видях кои хора претендират за управлението. Направи ми впечатление, че те не говореха нищо за стратегическото развитие на страната, не говореха за икономическите мерки и за здравеопазването, а се занимаваха с лични нападки и си доказваха един на друг кой кой е. Може би, те още не са разбрали кои са самите те, а искат да управляват страната. Представете си, когато тези хора влязат в управлението, какво ще настъпи. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов  пред жителите на Своге. По думите му в сегашния момент правителството на Бойко Борисов е в постоянна готовност и предприема адекватни действия за овладяване на кризата, предизвикана от разпространението на пандемията от COVID-19. „Тази криза е непредвидима и няма държавен ръководител в света, който да даде точна прогноза как и кога ще завърши тя. Ние се учим, както се казва, в боя, и го правим добре. Бойко Борисов е лидер, който има авторитет в Европа и в света. В тези трудни моменти ние се нуждаем от такъв лидер, за да можем да стоим наравно с нашите европейски партньори“ каза още Маринов.

Областният координатор на ГЕРБ за София област и кандидат за народен представител  Николина Ангелкова бе категорична, че ГЕРБ е отговорна партия с много опит, която е доказала, че се справя с кризи, че може да работи и да постига резултати.

„Това се вижда, както от реализираните до момента проекти в София област и конкретно в община Своге, така и с планираните за следващ 4 - годишен мандат. Имаме ясни приоритети и задачи, които ще реализираме с много работа. Срещу тях от опозицията отговарят само с празни дебати и критики“, заяви Ангелкова.

“Благодарение на правителството на Бойко Борисов са отпуснати средства за рехабилитация на една от основните пътни отсечки в с. Томпсън, както и на пътни отсечки в другите населени места на територията на общината и за укрепване на свлачищата в района. Наш приоритет са също образованието, развитието на туризма чрез популяризиране на прекрасната природа и историческото минало на този край. Ползваме се с подкрепа от международните институции, благодарение на управлението на премиера Борисов и правителството. В пандемията страната ни работи за баланс между грижата за здравето на хората и развитието на икономиката. Кабинетът подкрепя уязвимите групи от населението - в тежките месеци на разпространение на COVID-19 финансова подкрепа получават всички пенсионери, независимо от размера на пенсията им. А за възрастните хора с най-ниски доходи се изплащат и допълнителни средства“, допълни областният координатор на ГЕРБ.

 


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички