Манолова: Идва Видовден, преосноваваме службите

Прави операция "Чисти ръце"

Манолова: Идва Видовден, преосноваваме службите | StandartNews.com

Започнатата от вицепремиера и МВР-шеф операция „Чисти ръце” ще бъде продължена. Това заяви Мая Манолова, лидер на „Изправи се! Мутри, вън!” в интервю за Нова тв. И допълни: „След изборите ще изчистим службите, за да спрат да бъдат за политическа употреба. Операцията "Чисти ръце" на Бойко Рашков трябва да бъде продължена, но да има и законодателна инициатива.”.

Ако трябва службите ще бъдат преосновани", категорична бе Манолова.

От "Изправи се! Мутри вън!" ще предложат създаването на анкетна комисия, която да установи подслушванията. Нейното мнение е, че кабинет, съставен от партиите на протеста след вота на 11 юли ще има, защото това е очакването на гражданите.

"Част от министрите продължават линията на Комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ. Осветяването на истината ще продължи, идва Видовден", сподели Манолова.

Тя опроверга слухове за това, че Борисов я е избрал за омбудсман и й е помогнал за операция. Чух, че Борисов ме бил излекувал от рак и ме завел в чужбина. Това не е вярно, заяви Мая Манолова.

Почтеният бизнес може да бъде спокоен, той не иска да плаща ангария по 40 %, иска да работи спокойно, ще му го осигурим в следващото управление, коментира още лидерът на „Изправи се! Мутри вън!“.

Манолова призна отново, че се е срещала с Васил Божков преди кметските избори. "Абсолютно подробно мисля, че е изяснен този въпрос. Самият Божков каза на кого е плащал такса "спокойствие". Проследете хронологиите", призова Манолова и заяви, че финансовият министър на Борисов не е събрал 700 млн. от хазарт.

"Очаквам много тежка и мръсна кампания. На изборите в София се изправих срещу мутрите, те бяха направени от ъндъграунда, оттогава досега се води кална кампания срещу мен и хората ми. Със сигурност ще съчинят компромати, с които да ни ударят", заяви още Мая Манолова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай