Карадайъ от Разград: ДПС е гарант за мира в Родината

Централният предизборен лъч на Движението откри кампанията в областта

Карадайъ от Разград: ДПС е гарант за мира в Родината | StandartNews.com

ДПС е гарант за мира, стабилността и сигурността в нашата Родина и региона. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в Разград. Централният предизборен лъч на Движението откри кампанията в област Разград и призова жителите на града да гласуват за „Рестарт на държавността“ с номер 7.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ разговаря с младежи от Търговище /СНИМКИ/

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Омуртаг: Диалогът липсва! /ВИДЕО и СНИМКИ/

На предизборен митинг-концерт при  строго спазване на всички противоепидемични мерки Карадайъ призова жителите на Разград да дадат своята подкрепа за ДПС и допълни, че на предстоящите избори, трябва да бъде направен „избор за стабилността на България“. Карадайъ припомни, че приоритетите, заложени в  Програмата за ускорено  икономическо развитие  на ДПС, а именно зелената икономика и високите технологии, които днес вече са  приоритети и на ЕС.

ВИЖ ОЩЕ: Мустафа Карадайъ във Върбица /СНИМКИ/

ВИЖ ОЩЕ: ДПС откри кампанията: Чакат ни значими избори /ВИДЕО/

Лидерът на ДПС припомни още веднъж значимата  ролята, която има Движението в страната и региона.  „30 години ДПС има ясна визия за развитието на България. Като депесари имаме голяма мисия, а тя е да пазим целостта на нашата Родина България, да сме гарант за мира, стабилността и сигурността в нашата Родина и региона.“, подчерта Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Предстои избор, който да донесе стабилност

Лидерът на Движението бе категоричен че „философията за правене на политика  на ДПС е диалогът и заедността.  И допълни: „Заедността има  нужда от различния  и той, отстоявайки своите различия, заедно да вървим в една посока. Диалогът ни е нужен, различните партии с различни ценности и различни идеи за развитие на страната чрез диалог да определим приоритетите на страната“, каза още Карадайъ.

По време на предизборния митинг зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев  убедено заяви, че причината да няма сформирано правителство, е липсата на държавници. Той допълни, че са необходими национално отговорни партии с държавници в тях и именно това е  тежкият дефицит на България. „Партии много, политици много, държавници няма! И това е тежкият дефицит на страната. Друг  дефицит са липса на идеи, те  са заместени с разделителни линии.“ каза още Цонев.

На предизборния митинг в културния център в Разград присъства  и евродепутатът Атидже Вели, както цялата листа на ДПС, водена от зам.-председателя Ахмед Ахмедов. На второ място в нея е Ихсан Хаккъ. На събитието присъстваха още областни и общински председатели на ДПС, както и кметове от ДПС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай