Ето кога ще гласуват президентът и лидерите

Официални данни няма за председателите на ГЕРБ и "Има такъв народ" Бойко Борисов и Слави Трифонов.

Ето кога ще гласуват президентът и лидерите | StandartNews.com

Пресцентровете на президента, служебния кабинет и повечето политически сили разпространиха информация за мястото и точния час, в който лидерите им ще гласуват на предсточните парламентарни избори. Официални данни няма единствено за председателите на ГЕРБ и "Има такъв народ" Бойко Борисов и Слави Трифонов.

Държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще упражнят в София правото си на глас на изборите за Народно събрание. Президентът ще гласува в 11.00 часа в Професионалната гимназия по транспорт "Макгахан", а вицепрезидентът - в 11.30 часа, в СПГЕ "Джон Атанасов".

Служебният премиер Стефан Янев ще упражни правото си на глас в изборите за Народно събрание около 9.30 ч., в столичното 108 СУ "Никола Беловеждов".

Председателят на БСП Корнелия Нинова гласува от 7.30 часа в избирателна секция 48 в 25 ОУ "Д-р Петър Берон" на ул. "Балканджи Йово" 22, в район "Красно село" в София. 

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ упражни правото си на глас в 7.07 часа, в СУ "П. Р. Славейков", в Кърджали. 

Христо Иванов, съпредседател на "Демократична България" и водач на листата в 25 МИР София, ще гласува в 9.00 часа в избирателна секция 22 в 93 СУ "Александър Теодоров - Балан", ул. "Гео Милев" 32.

Председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова ще гласува днес в 12:30 часа в Шесто помощно училище в кв. "Хладилника", на ул. "Русалийски проход" номер 12.

Съпредседателят на Коалиционния съвет на "Българските патриоти - ВМРО, "Воля" и НФСБ" и водач на листата в Русе Искрен Веселинов ще гласува в 11.00 часа в ОУ "Иван Вазов" в Русе. Веселинов е и заместник-председател на ВМРО.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай