ДПС:Рестарт на държавността,за да има развитие

Не допускайте грешките от 2014 г., призова Мустафа Карадайъ

ДПС:Рестарт на държавността,за да има развитие | StandartNews.com

„Рестарт на държавността, за да има икономическо развитие в нашата страна“. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в Абланица. Екипът на Централния лъч на ДПС стигна обладт Благоевград. Той подкрепи кандидатите за народни представители и партийните структури на ДПС в община Сатовча, община Гърмен и община Хаджидимово. Водач на листата в област Благоевград е зам.-председателят на ДПС Халил Летифов, втори е зам.-председателят Йордан Цонев, а трети Елхан Кълков.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Майсторите са в ДПС

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Венец: Репресиите няма да ни уплашат

„Първо трябва държавните органи и  институции  да функционират съгласно законите и Конституцията на страната, за да възстановим нормалността, държавността и демокрацията в нашата Родина. Единствено и само ние имаме Програма за ускорено икономическо развитие на страна,  но за това трябва да има рестарт на държавата.“, каза още Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС бие аларма пред ОССЕ за нарушения в изборите

Може да бъде изображение с 5 души, стоящи хора и планина

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Омразата трябва да се ампутира

Лидерът на ДПС призова партийните структури да не се допускат грешките от 2014 г. Защото резултатът от тези грешки е „6000 недействителни гласа и вместо 3-ма народни представители, ДПС има един“, припомни той.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ от Шумен: Посочваме хоризонта за България

„Не омразата трябва да бъде в основата на политиката, напротив - в основата трябва да бъде заедността и добруването, за да се развива програмата ни за ускорено икономическо развитие в нашата страна, за да има достойно бъдеще за нашите и деца и внуци в нашата Родина.“, категоричен бе Мустафа Карадайъ.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Джипката не е символ на държавността

Той призова: „С разум, информирани, с душа и сърце, на предстоящите избори, спазвайки всички правила за защита на нашето здраве и живот от Ковид, всички до един  да гласуваме за достойното бъдеще  и ускореното икономическо развитие на България с номер 9.”.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ в Самуил: Джипката е символ на разрухата

Може да бъде изображение с 5 души и стоящи хора

ВИЖ ОЩЕ: ДПС отговаря на джипката с числа

ВИЖ ОЩЕ: Доган надъхва депесарите

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай