Божков врътна номера на царя. Върза Готи Тиквеника

Явява се на изборите с листите на партия Българско национално обединение

Божков врътна номера на царя. Върза Готи Тиквеника | StandartNews.com

Укриващият се в Дубай хазартен олигарх врътна номера на царя за изборите на 4 април. Той ще се яви на вота с листите на партия Българско национално обединение на фолкаджията Георги Георгиев - Готи. Ние даваме 100% листите ни на Божков, каза лидерът на  Георгиев. Той и човекът на Божков в Българско лято Борил Соколов пуснаха видео, излъчено на запис във Фейсбук.

ВИЖ ОЩЕ: Готи, за когото политиката е порно

На бюлетините ще пише БНО, но ще се чете Българско лято, казаха Соколов и Георгиев.

През 2000 г. Симеон Сакскобургготски не успя да се яви на изборите с НДСВ, защото му откраднаха регистрацията. Затова царят участваше във вота с листите на Партията на жените.

Партия БНО има сайт, на който обаче се отравя платформата на Божков Българско лято. Създадена през 2013 г., БНО е била в обществения фокус досега само с екстравагантни прояви. Твърди, че има много експерти и професионалисти в структурите си, но имената им не са известни.

Борил Соколов (вляво) и Георги Георгиев

БНО "блесна" през 2016 г., когато участваше в президентските избори. БНО издигна за президент Румен Гълъбинов, бивш шеф на Агенцията за финансов надзор. В момента той е съветник на президента Румен Радев и е част от неговия Стратегически съвет.

Преди близо 2 години БНО отново се прояви като издигна съпругата на Николай Банев - Евгения, за евродепутат. Тя ме водач на листата, а Готи - пети. След това партията се отрече от нея, а председателят й Георги Георгиев нарече решението "най-голямата си грешка".

Точно тогава кандидатът за европейския парламент Георги Георгиев-Готи втрещи София, като за свои клип снима полуголата плеймейтка Жанета Осипова, с оскъдни одежди на булка пред катедралния храм " Свети Александър Невски". Снимките били за клип "Правиш ме Crazy" към някакъв фолк проект.

https://www.avtora.com/userfiles/ekipnaavtora/46847866.jpg

Но истинският хит бе участието на Готи в местните избори в София. Той се появи на плакатите гол с тиква, обявявайки че ще прави теквеник. Софиянци обаче му дадоха само 471 гласа. Оттогава е и прякорът му Готи "Тиквеника"

https://www.alarmanews.com/wp-content/uploads/2019/10/%D0%96%D0%9E%D0%A0%D0%9E18.jpg

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай