Тапа в центъра заради Джаро

Екшънът от "Под прикритие" се пренася на "Солунска"

Тапа в центъра заради Джаро | StandartNews.com

София.  Екшън в центъра на София навръх Димитровден.

Бандата на Джаро влиза в нова престрелка. Снимките на култовия сериал "Под прикритие" ще затворят ключови улици в столицата, съобщиха от общината вчера. Сцените от филма ще се разиграят на пл. "Райко Даскалов" между "Ангел Кънчев" и "Солунска". Най-нетърпеливите фенове на сериала ще могат да наблюдават коя ще е поредната жертва в гангстерската война.

Новите серии на "Под прикритие" започват тази зима. Зрителите тръпнат в очакване какво ще се случи с Мартин и Джаро. Ключова роля в техните съдби ще има дъщерята на Димитър Туджаров-Ния. В ролята й ще влезе чаровната актриса Йоана Темелкова.

Докато чакат новите серии обаче, столичани ще трябва да изтърпят неудобствата заради затварянето на движението по време на снимките.

Днес ще бъдат забранени престоят и паркирането на пътни превозни средства на пл. "Райко Даскалов" между ул. "Ангел Кънчев" и ул. "Солунска"; на ул. "Ангел Кънчев" между ул. "Уилям Гладстон" и ул. "Солунска", обясниха от Столична община. Междувременно вчера продължиха снимките на "Непобедимите 3". Заради филма бяха забранени престоят и паркирането на локалното пътно платно пред Централна гара. Столична дирекция на вътрешните работи ще постави постове за контрол и регулиране на движението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай