През ваканцията: Ледена пързалка без пари за децата

През ваканцията: Ледена пързалка без пари за децата | StandartNews.com

София. Денонощно веселие за своите посетители организира най-голямата ледена пързалка на Балканите "Ариана" в София. Без пари могат да се веселят учениците всеки ден, включително събота, неделя и празниците между 8 и 10 часа сутринта. За тях ще са безплатни както кънките под наем, за които по принцип се плаща по 4 лв., така и инструкторите, които взимат по 8 лв. за 40 минути. Цената за 1 час и 20 минути пързаляне е 5 лв.

От събота стартира и специална коледна програма, на която Дядо Коледа и Снежанка ще радват и ще се снимат с децата. Ще бъдат раздавани различни награди - за най-добър танцьор, за най-интересна фигура и много други. Забавлението с игри и подаръци ще продължи до 2 февруари 2014 г.

Организаторите са се погрижили и за музикалното настроение на гостите си. От 18 ч. всяка вечер ледената пързалка ще се превръща в дискотека на лед. Във фен страницата на пързалката администраторите са направили допитване до гостите си какви са предпочитаните от тях песни, на които да заложат, за да бъде пързалянето още по-приятно. Предложенията на хората са за комерсиалните парчета, които в момента вървят по телевизиите и радиата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай