Наздравици и заря за ЧНГ в Благоевград

Наздравици и заря за ЧНГ в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Стотици благоевградчани посрещнаха заедно Нова година на площад „Георги Измирлиев". Точно в полунощ жители и гости на града си честитиха новата 2015 година с пожелание тя да бъде мирна, плодородна и да донесе много здраве, усмивки и сбъднати мечти на всички българи.

От името на кмета Атанас Камбитов и на общинското ръководство поздрав към жителите на града отправи зам.-кметът Валери Смиленов. Той пожела на съгражданите си да бъдат здрави, щастливи, а 2015 година да им донесе повече успехи, любов и мир. „Нека Новата година бъде и плодородна, да имаме късмет, да продължим да вървим напред към просперитет и благоденствие", каза още Валери Смиленов.

Доброто настроение в празничната нощ осигуриха едни от най-добрите изпълнители на народна музика в Пиринския край - Иван Гоцев, Кирил Костов, Николай Кимчев, братя Пищолски, Елена Валеова, Захари Костов, Павлина Теова, Стоян Джельов, Надежда Бойчева, Христо Бачев и Цветелина Богданова. Новата 2015 година започна с мощна и пищна заря, която благоевградчани приеха като знамение за светла и щастлива година.

Празничната програма продължи до ранните часове в четвъртък с песни и кръшни народни хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай