Намериха човешки скелет край "Елените"

Намериха човешки скелет край "Елените" | StandartNews.com

Оглозгани до скелет останки, вдигнаха на крак полицията в община Несебър. На зловещата находка се натъкнали местни жители, които в деня на вота решили да отидат за гъби.

Докато се разхождали в гората между Свети Влас и Елените, те забелязали туристическа раница, а до нея човешки кости. Гъбарите веднага набрали полицията и само след минути районът между двата курорта е бил отцепен. Криминалистите смятат, че скелетът е на 38-годишен мъж от Сливен, който е пристигнал да търси работа на морето още през пролетта. В раницата му са открити документи за самоличност и билет за автобус с дата 22 март, с който той най-вероятно е пристигнал. В багажа са намерени още лаптоп и мобилен телефон. Разследващите все още няман яснота по какъв начин е загинал мъжът.

От полицията уточниха, че мъжът, чиято лична карта е намерена в близост до човешките останки не е обявен за издирване. Същият не е и криминално проявен.

Останките ще бъдат откарани в Катедра „Съдебна медицина" към МБАЛ – Бургас, където да се установи причината и вероятното време на настъпилата смърт.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай