МОЯТА СТАРА ЗАГОРА! Халил Летифов: Най-ценният капитал за хората

Кампанията на „Стандарт” отличи младите таланти в Града на липите

МОЯТА СТАРА ЗАГОРА! Халил Летифов: Най-ценният капитал за хората | StandartNews.com

Най-ценният капитал са хората. Това заяви зам.-председателят на ДПС и на Парламентарната група на Движението Халил Летифов по време на тържествената церемония „10 причина да се гордея с моята Стара Загора”, която „Стандарт” организира в Града на липите.

ВИЖ ОЩЕ: МОЯТ ГРАД! Бозукова: Богатството на Стара Загора са младите таланти

Събитието бе част от националната кампания „Моят град – 10 причини за гордост”, която медията ни провежда вече 5 години. С нея „Стандарт” обикаля страната, за да покаже преобразяването на градовете и да отличи младите им таланти, които са повод за гордост както на своите родни места, така и на цяла България.

10 огромни пана представиха с уникални снимки развитието на Стара Загора. Те ще бъдат изложени на специално място в общината, за да може жителите и гостите на града да виждат всеки ден европейския облик на Града на липите.

ВИЖ ОЩЕ: МОЯТА СТАРА ЗАГОРА! Музей на модата иска проф. Любомир Стойков

Стара Загора освен на мен е дала много и на цяла България, каза Халил Летифов, който е народен представител от региона. Най-ценният капитал са хората, още повече младото поколение, което ние отглеждаме старателно, каза депутатът от ДПС. Младите се справят повече от добре. Те трябва да подобрят качеството на политиката и на всички сфери от живота, категоричен бе той.

Освен да се гордеем със Стара Загора, друго не можем да правим, каза Летифов. Той връчи специалната награда на Радослав Балкански, ученик от IX клас на Профилираната природо-математическа гимназия „Гео Милев“ за изключителните му постижения в науката и завоюваните медали от национални и международни състезания по математика. Радослав е член на „Академия по математика“ при Център за подкрепа за личностно развитие – Стара Загора.

Тази награда е чест. Стара Загора за мен е възможност за развитие, каза деветокласникът. Той благодари на преподавателите си в гимназията и на Любомир Любенов, който ръководи Академията по математика. Те ми помагат, за да имам успехи, каза Радослав. Както и да се развие животът ми, където и да е кариерата ми, Стара Загора винаги ще бъда част от мен и ще помагам за развитието й, каза ученикът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай