Ломчани се оплакаха на Бареков от кмета си

Ломчани се оплакаха на Бареков от кмета си | StandartNews.com

Лом. Жители на Лом се оплакаха на Николай Бареков от кмета си Иво Иванов. Това стана по време на гостуването на инициативата „България без цензура" в крайдунавския град. Градоначалникът провалил проекти, финансирани от ЕС, гонел лични интереси и се отнасял с пренебрежение към мнението на гражданите. Накрая те му предадоха подписка, с която искат оставката на кмета. От март досега в нея са се подписали 1500 души. До последния момент на срещата на площада в нея се подписваха още недоволни от Иво Иванов.

Николай Бареков си тръгна от Видин, където също имаше среща с граждани, с обещанието за кръгла маса. Представители на властта, бизнеса и гражданите ще обсъдят заедно проблемите на града и ще търсят заедно изход от кризата.

"Един от най-големите проблеми на България са регионалните дисбаланси", обобщи Николай Бареков. Във Видин има един стандарт на живот, в София – друг. Липсата на ВУЗ, на пътища към Дунав мост 2, западнало земеделие, липса на инвестиции са проблемите на Видин, които видя и изтъкна Николай Бареков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай