Коледната елха в Павликени грейна с хиляди светлини

Коледната елха в Павликени грейна с хиляди светлини | StandartNews.com

Велико Търново. Звездата от Х Factor Ива Ангеличева и Яна Димитрова, носителка на наградата на кмета в конкурса „Нека да е лято!", заедно с градоначалника инж. Емануил Манолов запалиха светлините на коледната елха на площад „Свобода" в Павликени. Преди това стотици жители на града се насладиха на празничен концерт, в който двете млади певици изпълниха поп и коледни песни.

Община Павликени продължи миналогодишната инициатива и подари на павликенчани концерт на големите победители от певческия конкурс, който се провежда в края на юли. В програмата се изявиха още коледари и децата от три детски градини – ЦДГ „Вяра, надежда и любов", „Осми март" и „Слънце", съобщиха от общината.

„Коледа е уют и домашно огнище, бъдник в камината, топла прегръдка от любимите ни хора, радостта около нас, ведрото настроение и усмивките на нашите деца и родители. Коледа е състояние на духа! Това е духът на вярата и надеждата!", каза в словото си кметът. Той подчерта, че изминалата 2013г. е била успешна за Павликени и призова съгражданите си да бъдат сплотени и да създават добрини всеки ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай