Камбитов: Семейството ни обединява

Камбитов: Семейството ни обединява | StandartNews.com

Кметът на община Благоевград Атанас Камбитов поздрави съгражданите си с християнския празник Въведение Богородично и с Деня на християнското семейство.

„Скъпи приятели, искам да пожелая на Вас и Вашите близки топлина, любов и сплотеност. Семейството е онова нещо, което обединява и създава връзка между различните поколения, затова ние сме длъжни да предадем тази ценност на нашите деца, така както нашите родители са го направили. Искрено желая във всеки дом да има разбирателство, любов и доверие, защото те са основата на истинското християнско семейство", се казва в поздравителния адрес на градоначалника.

Камбитов подчертава, че 21-ви ноември е денят, в който се обръщаме с благодарност към нашите близки, но от нас зависи това да се случва във всеки един ден от годината. „Семейството е свято и всеки, който го има, е благословен. Нека да почитаме и уважаваме ближните си, за да изграждаме силни и сплотени семейства, изпълнени с любов. Пожелавам светлина, топлина и любов във всеки дом!", пише в обръщението си Камбитов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай