И семействата на енергетиците в борба за безопасност

И семействата на енергетиците в борба за безопасност | StandartNews.com

Стара Загора. Вътрешен конкурс по безопасност, в който могат да участват и семействата на всички служители на компанията, обяви ТЕЦ „КонтурГлобал Марица-изток-3“. Инициативата бе част от програмата на традиционните Дни на безопасност, които се проведоха през изминалата седмица, съобщиха от топлоцентралата. "Безопасността е въппрос, койно не бива да остава "заключен" само в електроцентралата, а да живее и да бъде лайтмотив за всеки наш колега. Единствено по този начин тя може да се утвърди и да се превърне от изключение в норма", заяви Гари Левсли, изпълнителен директор на ТЕЦ-а. Конкурсът ще събира идеи за ново лого на кампаниите по безопасност -, рисунки, снимки и презентации по темата. Победителите ще бъдат обявени в средата на януари 2013 г.

В програмата на седмицата по безопасност са били включени семинари по оказване на първа долекарска помощ, презентации за здравословен начин на живот, ежедневна викторина и обиколки из работните помещеня, срещи с работници от фирми-подизпълнители, училищни семинари в Стара Загора и Гълъбово.

В ТЕЦ-а е поставен и нов билборд по безопасност с внушителните си размери - 20 х 16 м. Новата му визия включва седем от най-активните служители в кампанията „Дай глас – спаси живот” за докладване на почти-инциденти и опасни ситуации за 2011 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай