Гарелов представя новата си книга в Благоевград

Гарелов представя новата си книга в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Поредната книга на Иван Гарелов е факт. Тя се казва "Недалеч и Неотдавна". Журналистът ще я представи в 14: 00 часа утре, в Югозападен университет "Неофит Рилски" в Благоевград.  Той и гостите ще дискутират по най-интересните моменти в нея.

В творбата си именитият журналист разказва за най-интересните си срещи с лица от световната политическа сцена. Гарелов е и автор на документални филми. В тях той разказва от първо лице за реални събития, станали част от световната политика – за палестинско-израелския конфликт, за кипърския проблем, за падането на военната хунта в Гърция, за геноцида в Камбоджа, за китайско-виетнамския военен конфликт, за делото „Антонов” и за посещението на папа Йоан Павел II в България.

В мемоарната си книга „Мистър Панорама” представя неизвестни досега детайли от създаването на едни от най-успешните си документални филми, получили престижни отличия за телевизионна журналистика. Сред лентите са и емблематичните „Идваме от Ливан”, „Не забравяйте Бейрут!” и „Гърция без пагони”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай