Деца грабнаха въдиците в Струмяни

Деца грабнаха въдиците в Струмяни | StandartNews.com

Турнир по спортен риболов „Млад риболовец" осигури много емоции на десетки деца в община Струмяни. С тази атрактивна инициатива стартира лятната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви. В надпреварата се включиха много малки ентусиасти, въоръжени с въдици и всички необходими такъми за улов на риба. Състезанието ги заредиха с добро настроение, а малчуганите показаха изкусни и майсторски риболовни техники.

Целта на проявата е да популяризира спортния риболов сред децата, да ги научи да опазят чиста околната среда и водите на България, да ги насърчи да бъдат по-често сред природата. Всички деца получиха дипломи за участие в турнира, не мина и без награди за най-добре справилите се млади риболовци.

Първо място спечелиха Владислав Николов и Велизар Грънчаров от с. Струмяни. Втори останаха Христо Христов и Велизар Руйков от с. Струмяни. Трети е Любомир Димитров от с. Микрево. Специална награда имаше за единствената дама – Ивелина Панкова от с. Микрево, която показа, че е изкусен риболовец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай