Васко Петров в Бахрейн за ЧНГ

Адашът му Кеца ще пее в София, а Кръпката излиза в нелегалност на именния си ден

Васко Петров в Бахрейн за ЧНГ | StandartNews.com

В новогодишната нощ на 31 декември срещу 1 януари купонът съвсем естествено преминава във Василовден и наздравиците се подновяват с двойна сила.

"Аз ще съчетая двата празника в Бахрейн, където ще имам концерт. Ще пея в столицата Манама. Много ми е интересно и чакам това преживяване с огромно нетърпение", довери за "Стандарт" българският Франк Синатра - Васил Петров.
За музикантите обаче прошка няма, защото още навръх именния си ден той хваща обратния самолет за България за куп участия тук.

"Сега Васил Найденов е във Виена, но днес се връща. В новогодишната нощ и на Василовден Васко ще има две участия в столични клубове. Чака го и специална изненада от Богдана Карадочева, но няма да я издадем, за да не нарушим тайната", казаха от "щаба" на Васко Кеца.

"За Нова година и Василовден излизам в пълна нелегалност и е абсолютна тайна къде и с кого ще съм. Тези изключителни мерки за сигурност се налагат, защото миналата година на именния ми ден се изсипаха към 70 човека, които много обичам, но нямаше къде да ги сложа. Затова сега ще го карам кротко и в много тесен кръг", довери за "Стандарт" още един бъдещ именник - Васко Кръпката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай