Слай се скара с Брус

Сталоун нарече Уилис алчен и мързелив и го изхвърли от проекта

Слай се скара с Брус | StandartNews.com

Силвестър Сталоун се изпокара с Брус Уилис и го изхвърли от третата част на "Непобедимите 3", която трябва да се снима у нас.

Разлъката стана ясна вчера, когато самият Слай написа в социалната мрежа "Туитър": "Уилис напуска, Харисън Форд влиза. Страхотна новина! От години чакам тази възможност!" Изглежда обаче Сталоун е огорчен доста от ситуацията, защото историята не спря дотук. Минути по-късно той написа: "Алчен и мързелив сигурен начин да провалиш кариерата си". Феновете веднага заподозряха, че Сталоун говори за колегата си Уилис, а по-късно говорител на Слай потвърди техните предположения, но отказа да коментира какво е предизвикало гневния пост.

58-годишният Брус Уилис все още не коментирал думите на екшън колегата си. "Умиращият трудно" е известен с това, че винаги казва, което му е на сърцето, и досега никога не е замълчавал в подобни ситуации. Фенове се шегуват, че отпадането му може да се дължи на скорошната забраната на съпругата му Ема Хеминг да изпълнява сам каскадите във филмите си. "Вече не правя толкова каскади, оставям тази работа на професионалистите. Щях да ги правя, ако можех, но вече не ми позволяват. Разбира се, че няма как да не се нараниш по време на каскада, случвало ми се е толкова много пъти. Но ако пак го направя, жена ми ще ме смъмри", призна звездата, докато даваше интервю по халат. С Брус било почти невъзможно да се работи, ако наблизо не са съпругата и 15-месечната му дъщеричка Мейбъл Рей. "Ако двете ми момичета не са наблизо, започвам да се вайкам", призна още той. Следващият филм с негово участие, "Син сити" ще излезе догодина, а останалите му проекти не са много сигурни.

Макар обаче най-добрият екшън актьор на всички времена да отпада според киносайта IMDB, феновете се радват, че към звездния екип се присъединява легендата Харисън Форд. Не е ясно дали той ще влезе в кожата на героя на Брус Уилис от предишните два филма или ще изиграе съвсем нов персонаж. Следващите участия на Форд са в трилъра "Параноя", където си партнира с гаджето на Джони Деп - Амбър Хърт, и новия секссимвол на Холивуд - Лиъм Хемсуърт. Той ще се появи и в научно-фантастичния "Ender's Game" както и в продълженията на хитовете "Индиана Джоунс" и "Междузвездни войни: Епизод седем".

Заради "Непобедимите 3" актьорът най-вероятно ще пристигне в София заедно със Слай и останалата част от момчетата. В новата лента ще се включат още Джаки Чан, Мила Йовович и Уесли Снайпс. Мел Гибсън също ще се присъедини към звездния екип в ролята на злодея. Дълго се спрягаше и името на Никълъс Кейдж, но според последните слухове, които обикалят западните медии, той се е отказал от проекта.

Бандата се очаква в края на август, а екшънът, както и преди, ще се снима в студията на "Ню Бояна". Засега не е ясно дали ще има други дестинации из страната, където камерата да се завърти. Миналата година Слай заведе групата в Деветашката пещера и летището в Пловдив и около Банско. "Непобедимите 2", в който другите звезди бяха Джейсън Стейтъм, Брус Уилис, Чък Норис, Долф Лундгрен, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Джет Ли, Чък Норис младият Лиам Хемсуърт, спечели в световен мащаб над 300 милиона долара. В продължението, което се очаква да излезе на екрана през август догодина, Сталоун ще бъде отново Барни Рос, ръководителят на желязна група наемници, която приема на пръв поглед невъзможни мисии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай