Оланд ще съди таблоида, разкрил аферата му

Оланд ще съди таблоида, разкрил аферата му | StandartNews.com

Париж. Френският президент Франсоа Оланд заяви, че обмисля да съди списанието, което публикува твърдения, че е имала връзка с актриса.

Оланд каза пред АФП, ​​че публикацията е "атака върху правото на неприкосновеност на личния живот" и смята да си търси правата, включително пред съд срещу сп. " Closer", което разкри негова връзка с актрисата Жули Гайе.

В броя си, който излиза днес, светското издание разказва на 7 страници и със снимки за връзката на държавния глава с 41-годишната актриса Жули Гайе."Смайващи снимки", продължава " Closer", като поставя и въпроса за сигурността на държавния глава, придружаван само от един охранител, "който пази тайната за срещите му с актрисата и дори им носи кроасани".

Официална приятелка на Франсоа Оланд е журналистката Валери Трирвильор, след като дълго е живял с бившата кандидатка за президентския пост Селоген Роял, с която имат четири деца. Снимки на Жули Гайе в момента са върху афиши за филма "Ames de papiers" /"Хартиени души"/. През март м.г. Тя се жалва пред прокуратурата заради слух в интернет за връзка с президента. През 2012 г. актрисата участва в клип във връзка с предизборната кампания на Франсоа Оланд. Тогава Жули казваше, че той е скромен, прекрасен и винаги готов да изслуша събеседника си. Малко след публикацията на "Closer" в Туитър се появиха първите коментари на видни личности.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай