Новият филм на Ники Илиев "Живи легенди" със сингъл на Орлин Павлов

Новият филм на Ники Илиев "Живи легенди" със сингъл на Орлин Павлов | StandartNews.com

София. Изключително забавно и с много чувство за хумор, едноименното парче към филма на Ники Илиев "Живи легенди" успява да ни подготви за настроението на лентата, чиято премиера предстои през февруари.

Зад парчето стои Орлин Павлов, който играе главната роля във филма. Музиката на песента "Живи легенди", както и целият саундтрак на филма са дело отново на DJ Bor4e, с когото певецът работи успешно вече 2 години, и на Румен Бояджиев-син. Текстът е на Даниела Кузманова, видеото, е на Ники. Наситен е с много забавни кадри от филма и всъщност можем да го възприемем като един официален трейлър.

Песента и видеото са реализирани с участието на много приятели – съвсем в духа на филма. Между тях са: Ники и Саня, Любомир Ковачев, DJ Bor4e, Краси Иванова.

"Сингълът е различен от моя стил, той е създаден специално и е подчинен изцяло на сюжета на филма. Искрено се надявам да предизвикам усмивката на всеки, който чуе песента или гледа видеото, припомняйки за смелите тийнейджърски мечти и незабравимите морски истории" – казва Орлин Павлов.

Историята е свежа и някакси ни връща към лудите тийн-години. Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие.

Пристигайки там установява, че те отдавна са поели в различни посоки, прекъснали са връзката помежду си и за най-голямо негово учудване са направили редица компромиси със себе си.

С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай