Мацките на Непобедимите ги навестяват по график

Мацките на Непобедимите ги навестяват по график | StandartNews.com

Нашествието на втория отбор на "Непобедимите 3", половинките на звездите, продължава.

Долф Лундгрен се похвали в "Туитър", че събира сили в прегръдките на годеницата си Джени Сандерсон. Шампионката по карате е в България, за да прави компания на своя грамаден мачо. Шведът пусна снимка с любимата си в социалните мрежи с кратък коментар към нея: "След две напрегнати седмици снимки в "Непобедимите 3" е време за купон." Приятели и фенове на актьора харесаха кадъра, макар и да се появиха забележки, че годеницата му е много хубава, но е по-здравословно да спре цигарите.

Миналата седмица пък супермоделът на "Виктория сикрет" Роузи Хънтингтън-Уайтли тайно посети гаджето си Джейсън Стейтъм у нас. По този начин красавицата опровергава слуховете, че се е разделила с 20 години по-възрастния от нея актьор. Манекенката дори посетила снимачната площадка на екшъна, заради който Слай събра у нас най-известните имена на Холивуд. Новината изтече от официално съобщение на представителя на Роузи Хънтингтън-Уайтли: "Роузи и Джейсън не са се разделили и не са си давали почивка. Всъщност тя току-що се завърна, след като прекара уикенда с Джейсън на снимачната площадка на новия му филм". Междувременно в мрежата се появи и снимка, на която Роузи позира с българския модел Джия Лазарова, която е супер успешна на Запад. Роузи и Стейтъм са заедно от 2010-та. Преди броени дни тя изкара почивка в Ибиса с приятелки и вокала на Hurts - Тео Хъчкрафт. Именно това подхрани слуховете, че Роузи и Джейсън са се разделили. Но не са!

Както вече се знае, Антонио Бандерас се завръща в София. Когато през юни беше тук да снима филма си "Аутомата", Мелани Грифит също долетя - не само за да изиграе една от главните роли, но и да бъде плътно до любимия си. Запознати твърдят, че сега отново може да пристигне, за да държи по-изкъсо красивия испанец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай