Лора и Вики с нови гаджета

Изневери доведоха до смяна на караула в началото на годината

Лора и Вики с нови гаджета | StandartNews.com

София. Нова година - нов късмет, гласи мъдростта, която се оказа валидна за голяма част от известните имена в родния шоубизнес. Повечето приключиха стари връзки и вече се радват на нови завоевания и дори на годежни пръстени.

Лора Караджова е забила свежарско гадже, носи най-прясната клюка. След дългата и напоителна любов с Део тя се впусна в обятията на млад чаровник на име Мартин, собственик на дискотека, с когото живя на квартира в "Борово". Певицата обаче финализирала и с него и сега се радвала на романс с варненец. Лора печели достатъчно добре и живее напълно независимо от домакинството на прочутия си баща, който пък я подкрепя във всичко. Не й трябват богати любовници, защитават я и нейни приятели. "Изпатих си достатъчно с медийните интриги около Део и сега не искам да развалям отношенията с новия ми приятел заради разни клюки. Но искам да се знае, че не съм сама, а и никога не съм била. До мен винаги има мъж, а понякога той е и специален, както в момента", обяснява Лора.

Стана ясно и коя е заместила Поли Генова в сърцето и леглото на доскорошния й приятел Вернер Москов. Това е Неделяна Христова-Нел, която също се вихри, но за кратко, в "Музикална академия" - шоуто, което Поли спечели напук на старата гвардия. Вернер се оказал доста палав младеж и постоянно купонясвал из столицата с различни жени. Той дори не се сбогувал като хората с Поли, но в крайна сметка тя е силно момиче и се справя. Поли дълго тъгува и се чуди защо Вернер е охладнял към нея, но отговорът се оказа до болка прозаичен.

Вики от "Мастило" също е посрещнала годината в компанията на нов избраник. Това е Веселин Янков, собственик на нашумяла верига сладкарници, твърдят светските хроникьори. Бизнесменът ухажвал певицата доста дълго, но за него се твърди, че често сваля известни и красиви жени, за да се върти името му в публичното пространство. Близки до двамата също още не са наясно дали става въпрос за истински чувства, или за удобно съжителство. Вики обаче е умно момиче и ще си изиграе добре картите във всяка ситуация.

Маги Желязкова наистина сложи точка на брака си с Боби Манекена. Те се разделили приятелски, а Маги вече се утешавала в прегръдките на нов късметлия. Според клюката Боби й изневерил с Венета Харизанова, докато Маги била в "Биг Брадър". Маги не е жена, която ще остави този факт да я събори и бързо го прежалила.

Зейнеб триумфира, за разлика от доста други моми в шоубизнеса. Тя е получила годежен пръстен от дългогодишния си приятел Стоян Балевски. Бившата брадърка е била изненадана с предложението за брак в Африка, където двамата били на романтичен воаяж. Той паднал на колене край елхата и я помолил да стане негова съпруга. Зейнеб не умувала много и веднага отсякла "Да". Двамата планират сватба през лятото.

Ефектната Деси Зидарова, позната като манекенка и актриса - звездата й изгря в сериала "Хотел България" по Нова, отрече приказките, че се разделила с втория си съпруг Михаил Младжов. Това не само не било вярно, но тя дори активно разглеждала подходящо място за техен собствен дом в полите на Витоша. Деси има две деца от първия си мъж, а Мишо - от предишната си връзка, така че за децата щяло да бъде добре да растат сред природата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай