Бандерас заряза Пикасо заради Слай

Антонио снима в Бояна с "Непобедимите 3", търси пари за проекта си "33 дни"

Бандерас заряза Пикасо заради Слай | StandartNews.com

София. Чаровникът Антонио Бандерас отново е у нас. Киноасът кацна в София в нощта срещу вторник, за да се включи в екипа на "Непобедимите 3".

Влизането в екшъна на Хосе Антонио Домингес Бандерас, както е пълното име на звездата, бе възторжено потвърдено в личната страница на Сталоун в Туитър. "Радвам се, че ще работя отново с Антонио. Освен че е изключителен актьор, той е от малкото останали джентълмени". Слай харесва испанеца още от 1995 г., когато заедно играха в "Атентатори". Последно Бандерас снима у нас фантастичния трилър "Аутомата", в който изпълнява главната роля и е продуцент. Той заяви, че е прекарал чудесно и е много доволен от работата, която е свършил. Бандерас бе свидетел и на протестите през юни. "Навсякъде се случват подобни събития - от Турция до Бразилия. Мисля, че живеем в свят, който е на ръба на промяната. Струва ми се, че го ръководят не управниците, а други сили - световните пазари, корпорациите", каза Антонио тогава. Бандерас проучи и условията в киноцентъра за следващия си продуцентски проект - "33 дни". Това е историята на картината "Герника" на Пикасо, която е била нарисувана за толкова време. Режисьор е Карлос Саура, един от най-големите живи кинаджии в света. На Бандерас като Пикасо ще му партнира Гуинет Полтроу. Тя е израснала в Испания и знае отлично езика на Лорка. Междувременно 81-годишният Саура беше в София, за да получи титлата доктор хонорис кауза в НАТФИЗ и да прекара няколко часа в киноцентъра в компанията на шефа на "Ню Бояна" Дейвид Варод. Саура е изявил желание снимките на "33 дни" да бъдат направени изцяло в София, с изключение на няколкото кадри от парижките улици. Саура попитал дали в "Ню Бояна" биха пресъздали едно към едно ателието на Пабло Пикасо. Сега обаче проектът е в пауза, тъй като хората с грандиозните пари искат продукцията да бъде на английски език, за да се продава по-лесно. Саура не иска и да чуе, защото според него това ще накърни достоверността на историята му. Филмът ще е на испански и френски - езиците, на които реално са се разигравали събитията. Така че сега Антонио е на пълно разположение на Сталоун за "Непобедимите 3".

Джейсън Стейтъм, който играе дясната ръка на Барни Рос, от вчера е на тръни. Оказа се, че може да остане сингъл. Чуждата преса хвърли бомбата: "Роузи и Джейсън пред раздяла?". Макар и с въпросителна, таблоидите на Острова нищят слуха, че нещата между актьора и моделката не вървят на добре и двамата имат сериозни аргументи да си осигурят временна ваканция. Новината не е официално потвърдена. "Двойката все още е оптимист, че може да разреши проблемите, като всеки даде малко повече лична свобода на другия. Няма замесен трети човек", допълва онлайн изданието на "Дейли мейл".

В момента това не е трудно, тъй като Джейсън не може да мръдне оттук, а Роузи е заета с поредното си ревю. Мачото, който е блян на много жени по света, преди години бе зарязан от Кели Брук заради Били Зейн. Моделката после съжали и се върна за малко при екшън героя, но той вече бе изстинал към нея. Преди три години Джейсън откри любовта в 23-годишната тогава Роуз Хънтингтън-Уайтли. Супермоделът и ангел на "Виктория сикрет" беше в челните класации за най-сексапилна жена на света едновременно в две списания. Днес той е на 45, а тя на 26 и досега все твърдят, че не отдават значение на голямата разлика в годините им. Пред журналисти Роузи често казва, че Стейтън е партньорът, който винаги е искала. "Не излизам с други мъже, имам всичко, от което се нуждая", уверява блондинката. Преди десетина дни медиите разпространиха слуха, че коравият англичанин смята да предложи брак на красавицата, която неотдавна гледахме във филма "Трансформърс 3". "Джейсън вече е купил и годежния пръстен", разкриха техни близки. Стейтъм не крие и желанието си да стане баща. Той не иска да е застаряващ родител и смята, че вече му е време да създаде поколение. Твърде младата Роузи обаче едва ли мисли за толкова голяма крачка, тъй като освен на любимия мъж тя е отдадена и на кариерата си.

Бойната банда на Слай вчера имаше почивен ден. Джет Ли дойде, а Харисън Форд си замина. Тук вече е и дубльорът на Мел Гибсън. ММА шампионката Ронда Руси, боксьорът Виктор Ортис и вампирът от "Здрач" Келън Лъц са новите любимци на екипите в "Бояна". "Изключително симпатични и комуникативни хора", категорични са из коридорите на киноцентъра. Известната с темпераментния си нрав Ронда се готви за среща с Миеша Тейт на UFC 168, която ще се проведе на 28 декември в Лас Вегас. "Радвам се, че в България има хора като Виктор Ортис и Ранди Кутюр - с тях ще мога да си направя лагера и всичко останало, така че няма да си наруша подготовката", сподели неотдавна Ронда пред щатско издание. 25-годишната хубавица е бронзова олимпийска медалистка от Пекин 2008 в джудото. Американецът от мексикански произход Ортис пък е професионален боксьор, бивш световен шампион в полусредна категория, признат за един от най-перспективните в неговия раздел за 2008-а. Участието му в проекта на Слай е първата му роля в киното.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай