Хубавата Ана Иванович бяга от сватба

Хубавата Ана Иванович бяга от сватба | StandartNews.com

Слуховете за сватба между Себастиан Швайнщайгер и Ана Иванович са силно преувеличени. Тенисистката явно е решила, че иска да си поживее още малко.

"Рано ми е за деца. За нас, професионалните спортисти, това е бреме. Трудно е, защото постоянно тренираш или пътуваш някъде. Възхищавам са на Ким Клайстерс, която успя да съчетае кариерата с ролята на майка. Аз обаче не се виждам като нея. Децата ще дойдат, когато сложа край на тениса", обяви Ана.

Тя бе категорична, че няма намерение да се бута в политиката като доста сръбски спортисти.

"Ако някой иска съвет - ще помогна, но не искам да ставам нито президент, нито министър", допълни Иванович.

Боксьор опразни магазин за бижута

Флойд Мейуедър продължава да живее като Крез. Боксьорът за пореден път изуми Щатите с прахосничеството си. Този път той пръсна 685 000 долара за бижута. Флойд и хората от екипа му се разхождали из Ню Йорк. Шампионът би привлечен от витрината на "Пристин" и не се сдържал. Влязъл вътре и започнал да граби с шепи - гривни, пръстени и синджири. "Луд е по бижутата. Има стотици, но все не му стигат", обявиха близки до Флойд.

Конте се прави на Джани Моранди

Селекционерът на Италия Антонио Конте нахлу на сцената на фестивала "Сан Ремо" ден след като там блесна босът на "Сампдория" Масимо Фереро. Бившият футболист и треньор на "Юве" показа, че е добър и с микрофона. Конте запя песента "Si puo dare di piu", която спечели надпреварата през 1981-ва в изпълнение на Джани Моранди, Умберто Тоци и Енрико Руджери. Конте гарантира, че няма да напусне националния отбор и разкри, че любимото му парче е 'Uomini soli' на "Пух".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай