Гришо е модният гуру на Маша

Маша гушка бебе кенгуру в Мелбърн

Гришо е модният гуру на Маша | StandartNews.com

Серина още не може да прежали българина

Григор Димитров ми помага повече с модата, отколкото аз на него, разкри гаджето му Мария Шарапова в интервю за австралийското "Elle". "Той има страхотно чувство за обличане", допълва още Маша. Рускинята разкри, че двамата не си говорят особено много за тенис. "Нашите режими са доста различни. Виждаме се вечерно време или понякога на обяд. Но не говорим за тенис. Ние имаме отделни кариери", допълни Мария. "Живея във Флорида и за това използвам много слънчев крем. Избягвам грима, особено докато съм на корта. Но всяка вечер чистя лицето си и гледам да се наспивам максимално", добави Шарапова.

В същото време Серина Уилямс показа, че не е преодоляла напълно Григор. Американката завъртя типично женска интрига само няколко дни преди началото на "Аустрелиън Оупън". "Григор, Боже мой, толкова съжалявам за чантата. Взех я, като си мислих, че е моята", написа Уилямс в "Туитър". От поста става ясно, че Серина се е видяла с Гришо някъде из Австралия. Дали обаче Шарапова знае, остава загадка. Все още се чака отговор на рускинята. Публикацията предизвика и серия от негативни коментари и анализи в социалните мрежи. "Какво ли ще каже за това Шарапова?", "Серина е кралица на интригите", бяха част от реакциите.

Иначе Уилямс се появи на събитие за спортни сутиени преди старта на турнира в Мелбърн. Американката съблече блузата си и дръпна реч пред феновете по сутиен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай