Слави Трифонов стана перничанин

Слави Трифонов стана перничанин | StandartNews.com

Перник. Телевизионният водещ Слави Трифонов се сдоби с голямо имение в луксозен затворен комплекс в пернишкото село Кладница. 

"Добре дошъл на най новият жител на с. Кладница г-н Слави Трифонов", написа във Фейсбук кметът на селото Васил Мерчев като коментар на снимката си с гологлавия водещ.

Достъпът до комплекса "Делта хил" минава през денонощен пазач и бариера. Затвореният комплекс се простира върху 400 декара на хълм на Витоша. До него се стига по тесен път с много завои. Мястото се разпознава по надпис, имитиращ култовите букви Hollywood в Калифорния. През селището минават няколко улици. Всички те са кръстени на европейски столици. Най-луксозните имоти са на улица „Лондон", втора по авторитет е „Берлин". Трета и четвърта в класацията са „Виена" и „Париж".

Къщите са 309 на брой, еднофамилни. Прилежащият двор към всяка от тях е с площ от 300 до 1200 кв. м. Затвореното селище е строено по проект на естонско-българската компания „Делта имоти". Средната цена на жилищата там е от порядъка на 1300 евро на квадратен метър. От мястото има чудесен изглед към витошките върхове Острица и Селимица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай