Ангелите ни дават знаци

Ангелите ни дават знаци | StandartNews.com

Когато помолим ангелите за помощ те винаги отговарят или дори се намесват пряко. Светлите небесни създания се появяват край нас по различни начини. Някои хора усещат присъствието им, други ги сънуват, трети ги откриват в случайни срещи или дори чуват гласовете им.

Ангелите ни пазят, помагат в трудни моменти, носят ни щастие и късмет, но най-често ни дават духовни напътствия. Тяхната помощ и закрила могат имат различни проявления - фраза, чута от песен, повтаряща се ситуация или сън.

Редно е да обръщате внимание на тези знаци, защото най-вероятно са решение за нещо, което ви терзае.

Вслушвайте се в скритите послания на случайния късмет. Ангелът-хранител непрекъснато ви дава знаци, чрез които иска да ви помогне да откриете верния път в живота.

Едни от най-честите символи, които ангелите ни изпращат са числата. Често се случва хората да забелязват една и съща поредица от числа и да се питат "Какво означава това?".

В книгата си "Ангелски числа" Дорийн Върчу дава пример, че числото 101 носи вибрация за ново начало. Ако търсите изобилие, оглеждайте се за 8.

С други думи - ангелите ви наблюдават и колкото по-оптимистично гледате на това, толкова повече положителни неща ще получавате.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай