Вторник,

Танев: Догодина матурите ще се провеждат по различен начин

От: Администратор -
3538
Танев: Догодина матурите ще се провеждат по различен начин
A
A
A

Другата година ще бъде променен начинът, по който ще се провеждат матурите, каза министърът на образованието Тодор Танев, при гостуването си в сутрешния блок на Нова ТВ. Министърът каза също така, че след приключилата вътрешна проверка е станало ясно, че няма изтичане на информация от самото министерство.

"Ние сме в пряка и близка връзка със синдиката на учителите. Разчитам на 25-годишния опит на Янка Такева, за да работим заедно. Образованието и здравеопазването са в най-близка връзка с хората. Има систематични опити да се дискредитират министрите на здравето и образованието, заради връзката им с хората." каза Танев.

Тодор Танев каза още, че родителите трябва да имат по-голяма ангажираност с учебния процес и случващото се в училищата. Предложението му е да се засили присъствието на родителските настоятелства.

Министър Танев коментира ситуацията в Стопанската академия в Свищов с думите, че е изпратил писмо до Общото събрание на учебното заведение, сред въпросите му най-належащ е бил дали записват студенти. Танев разказа, че планира скоро да посети академията.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички