Парите идват за две зодии. Друга получава неустоимо предложение

Ето какво показват звездите

Парите идват за две зодии. Друга получава неустоимо предложение | StandartNews.com

ОВЕН

Благоприятен ден за работа. Поставяте си високи цели и сте готови да се потрудите, за да ги постигнете. Ще научите нещо полезно и ще ползвате чужд опит за решаването на някои проблеми. Ще се запознаете с хора, с които ще станете добри приятели. Може да проявите инициатива в романтичните отношения.

ТЕЛЕЦ

Сутринта ще получавате новини, които ще открият добри възможности пред вас. Настроени сте решително и искате да започнете веднага с промяната. Само че бързането сега е неуместно. Проявете търпение. Каквито и стъпки да планирате, обмислете ги внимателно. 

БЛИЗНАЦИ

Денят няма да започне добре. Дребни неприятности, разногласия с близките и досадни недоразумения ще предизвикат доста неприятни емоции. Разумът ви, обаче, ще надделее и ще избегнете назряващите конфликти. Ще получите пари, което значително ще подобри настроението ви.

РАК

Ден за решителни действия. Ако в последно време сте размишлявали как да промените нещо в живота си, сега може да пристъпите към конкретни стъпки. Вероятно ще се появят нови идеи и планове, засягащи работата или образованието ви. Колкото по-рано започнете, толкова по-бързо ще имате първите резултати. 

ЛЪВ

До обед денят е успешен. Ще решите проблеми, тревожили ви дълго време и ще намерите изход от трудни ситуации. По-късно са възможни затруднения. Ще ви трябват доста усилия, за да постигнете замисленото. Струва си да си оставите и малко време за отдих – ще е полезно да възстановите силите си.

ДЕВА

Днес ще взимате правилните решения и успешно ще се справяте с трудностите. Помощ няма да ви бъде нужна, но ако ви я предлагат, не отказвайте. Възможно е начало на продължително сътрудничество. Ще имате отлични идеи, които скоро ще намерите начин да осъществите. 

ВЕЗНИ

Днес преобладават положителните тенденции. Може да експериментирате, да търсите нови начини за решения на познати задачи или да поемате оправдан риск. Отлично ще се справяте със сложните задачи. Изскачат интересни идеи, които могат да увеличат доходите ви.

СКОРПИОН

Появяват се нови проекти и отлични идеи. Вие разбирате, че за да ги осъществите ще трябва да преодолеете доста трудности, но това не ви плаши. Деловата ви активност е висока, ще успеете да изпреварите конкурентите си и да укрепите позициите си. Вечерта обещава романтични изненади.

СТРЕЛЕЦ

Днес трудно ще намирате общ език с околните. Ще трябва да положите доста усилия, за да избегнете конфликтите, да постигнете компромис и да изгладите противоречията. Вечерта ще ви се отдаде възможност да се върнете към старо хоби или да се заемете с нещо, което ви е заинтригувало. 

КОЗИРОГ

Съсредоточете се върху своите интереси. Не отделяйте много внимание на околните, нито пък се безпокойте, затова какво мислят за вас. Само вие трябва да решавате, кое действително е важно. Странете от хора, които са склонни към интриги. Среща с приятели ще направи вечерта ви приятна.

ВОДОЛЕЙ

Ще имате успехи, ако не стоите със скръстени ръце и се захванете с проблемите от сутринта. Имате шанс да намерите добри помощници и надеждни съюзници. Денят е благоприятен и за делови преговори. Не са изключени предложения, на които трябва да отговорите веднага.

РИБИ

Използвайте ефективно първата половина на деня. Ще трябва да действате бързо, а времето за обмисляне ще бъде критично малко. За щастие, най-очевидните решения ще се окажат верни. Избягвате физическите натоварвания. Парични постъпления ще ви дадат възможност да зарадвате близките си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай