Знак от небето събира Меган, Кейт и мъжете им

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън ще застанат една до друга, въпреки „нерешените проблеми“ между принцовете

Знак от небето събира Меган, Кейт и мъжете им | StandartNews.com
  • Меган Маркъл и Кейт Мидълтън ще застанат една до друга, въпреки „нерешените проблеми“ между принцовете

Знак от небето събира публично на едно място херцога и херцогинята на Кеймбридж – Уилям и Кейт, с Меган Маркъл и принц Хари. Това ще стане през юли, въпреки че между двойките все още има "неразрешени проблеми", съобщи Мirror. Fab Four, както по аналогия с Бийтълс  на Острова наричат четиримата членове на кралското семейство, не са виждани заедно от март миналата година, когато Съсексови се присъединиха към Кейт, Уилям и останалата част от кралската фмилия за службата за Деня на Британската общност в Уестминстърското абатство.

Събитието бе последното Меган и Хари като кралски особи. Според информациите във Великобритания оттогава двамата братя не са си проговорили.

Кралският експерт Кейти Никол обаче обяснява, че нещата значително са се подобрили, макар двамата все още да не са изгладили отношенията си, но едно ключово събитие през юли може да обърне нещата.

Тогава е планирано официалното откриване на статуя на майка им – лейди Даяна, която трагично загина в катастрофа през 1997 г. Смъртта й и до днес остава една от най-тъмните тайни на Бикънгам.

Говорейки за отношенията между Хари и Уилям, Кейти Никол заяви: „Няма предположение, че това приятелство или връзка е това, което е било някога, то е подложено на непоносимо напрежение.”.

„Уилям беше толкова ядосан на Хари, че не отиде на обяд преди срещата на върха в Сандрингам, толкова лоши бяха отношенията им”, припомни Никол. Според нея сега е добър знак, че двете семейства на принцовете си разменят подаръци и си говорят в Zoom.

„Между тях има океан, има голяма разлика във времето. Между тях има разстояние. Но нещата са по-добри”, каза Никол. Според нея откриването на паметника ще сплоти четворката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай