Жените от 4 зодии са най-зли и опасни

С тези дами трябва да се внимава, защото са упорити и не прощават

Жените от 4 зодии са най-зли и опасни | StandartNews.com

Жените от 4 зодии са най-зли и опасни, твърдят астролозите. С тези дами трябва да се внимава, защото са упорити, целеустремени и не прощават лъжи и номера. Ето кои са те:

ОВЕН - Жените от тази зодия са най-упоритите и безжалостни в постигането на своите цели. Независимо че могат да бъдат прекрасни приятели, ние никога не трябва да им се доверяваме и да разкриваме пред тях най-съкровените си тайни. Защото те винаги могат да злоупотребят и да ги използват срещу нас при най-малкия конфликт. 

РАК - На пръв поглед Раците могат да се представят за чистосърдечни и открити хора, но зад тази маска се скрива нестабилност и потенциални емоционални сривове. В такива ситуации те могат да проявят ужасна ненавист, както и да използват слабостите на другите за разрешаването на своите проблеми. Това ги прави потенциално много опасни партньори.

ЛЪВ - Едно от най-ярките качества на Лъва е, че мрази интригите и двуличието. Именно затова жените от тази зодия могат да бъдат отмъстителни по възможно най-жестокия начин към всички, които не са открити с тях. И независимо че повечето от тях са със силен характер, тази сила често ги превръща в най-големите егоисти, които поставят желанията си над всичко друго. 

ДЕВА - Жените от тази зодия изглеждат притеснителни и често дори раболепни, но това изобщо не е така. По този начин те се опитват да прикрият дълбоките си вътрешни проблеми. И тъй като ценят своето мнение повече от всяко друго 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай