Затъмнения подбиват лихви и имоти

Затъмнения подбиват лихви и имоти | StandartNews.com

Опасност от изостряне на битките за власт вещаел хороскопът на явлението

Серия от затъмнения предложи месец април. Хората на "ти" с езика на звездите коментират, че астрономическите явления носят информация за бъдещето. И дори го формират по все още непонятен за нас начин. Космическите сенки започват да действат седмици преди да станат видими на Земята. Ефектът на събитието продължава месеци след това.

Не случайно по нашата територия са издигнати толкова каменни обсерватории, в които са наблюдавани равноденствията и моментите, в които Слънцето и Луната се скриват. А местата, където тези знамения са ставали на небосклона, са указвали възхода и паденията на хора, народи и цели империи.

На първо място от априлските затъмнения бе лунното от 15 април. Посветени го използваха за разделяне със стари навици и болести. Според астрологичното тълкувание то е благоприятствало и спада на лихвите и таксите по ипотечните заеми. Като причина астролози изтъкват, че лунното затъмнение е настъпило в знака Везни, свързван с равновесието и баланса на личните отношения и паричните потоци.

Днес пък настъпва слънчевото затъмнение, което е с обсег на действие 6 месеца. В хороскопа на България то попада в астрологичния знак Телец - отново свързван с материалните блага.

Телецът е фиксиран знак, насочен към материализиране на целите, към постигане на резултати и финансова стабилност. Затова до края на месец октомври основният акцент ще бъде във финансовата сфера, изкуството и културата, стабилизиране и обединяване на общности, коментира Маргарита Паскалева.

Според нея в световен аспект явлението дава възможност за успокояване и стабилизиране на социалната обстановка след 29 май, за положително развитие на делата в сферата на законодателството и образованието, в бизнеса и банковия сектор, атомната енергетика, добива на нефт и газ, борбата с престъпността.

Слънчевото затъмнение обаче носи заряд за усилване на политическите битки. В хороскопа на България то е в съвпад с планетата на неочакваните обрати и революциите Уран в 4-ти дом (свързван с корените на държавността подсъзнанието, дома, семейството). Всичко товаq отнесено към поведението на хората, носи семейни драми, но и опасност от нови протести.

Ново начало

В бизнес и професионален план астрологът Татяна Янковска съветва, че периодът особено в началото на май е благоприятен за стартиране на нови проекти и връзки. "Всички граждани да си напишат 10 желания. След това да ги визуализират или изрекат на глас в момента на затъмнението", съветва експертката.

Слънчевите затъмнения са белег за важни събития и ново начало в определена житейска сфера. Според Паскалева добрата новина е, че Слънце и Уран от астрокартата на затъмнението имат хармонични аспекти, съотнесени към хороскопа на България. Вероятно е още изравянето на неизвестна досега информация за произхода ни и съкровища. В имотния пазар космическата сянка ще донесе спад в цените на луксозните и централни имоти. Времевият период на тези тенденция е след месец юли. С сферата на големите инвестиции замразен енергиен проект може да рестартира.
В личен и професионален план затъмненията вещаят съдбовност в добра или лоша посока. Който е заслужил, получава шанс от звездите за силен скок и изява. На съгрешилите ще им се напомни и посочи къде грешат, тълкуват звездните знаци експертите.

Не е тайна, че затъмненията усилват вероятността от природни катаклизми и трусове. Поредното след лунното не закъсня и река отнесе две села във Видинския край. За опасността от водната стихия указва и самата година 2014-а, която се свързва с планетата Нептун.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай