Неделя,

Защо Кейт и Уилям пуснаха тази снимка на дъщеря си?

От: СТАНДАРТ -
Защо Кейт и Уилям пуснаха тази снимка на дъщеря си?
A
A
A

Нова снимка на принцеса Шарлот, дъщеря на 39-годишния принц Уилям и 39-годишната Кейт Мидълтън, озадачи мрежата и повдигна въпроса: Защо я пускат? Фото показва шестгодишната принцеса Шарлот със спусната коса, съсредоточила поглед в нещо. На снимката тя определено изглежда тревожна.

Оказа се, че фотото показва как принцесата държи внимателно в ръцете си червена пеперуда с форма на адмирал.

Снимката трябва да насърчи абонатите на кралската двойка да вземат участие в инициативата за преброяване на големите пеперуди.

Искахме да покажем тези красиви паунови пеперуди и червени адмирали като част от голямата инициатива за броене на пеперуди, която се провежда в Обединеното кралство. Тази инициатива насърчава всички нас да броим тези невероятни същества, защото те са не само красиви, но и изключително важни. Пеперудите са жизненоважни части от екосистемата: те са едновременно опрашители и компоненти на хранителната верига, написаха под снимката на херцозите на Кеймбридж.

Принцеса ШарлотУчастник в проекта може да стане всеки гражданин, като просто отбелязва броя на насекомите, видени от него през деня, и съобщи тази информация на благотворителна организация. Тази изследователска инициатива ще помогне на учените да оценят състоянието на околната среда, която е силно засегната от неблагоприятните метеорологични условия през пролетта.

Instagram снимка на херцозите на КеймбриджПрави впечатление, че авторът на снимката, публикувана на официалната страница на кралската двойка в Instagram, е майката на момичето, херцогинята на Кеймбридж, известна като страстен любител фотограф . Кейт сподели и снимка на самата пеперуда - червения адмирал.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички