Защо Филип Аврамов се събра с бившата

Фицата играе Чичо Коледа в нов филм

Защо Филип Аврамов се събра с бившата | StandartNews.com

Филип Аврамов се събра с бившата си жена Милена, която продължава да носи неговата фамилия, въпреки че официално са разведени. Причината - двамата играят заедно в новия филм на Ивайло Пенчев "Чичо Коледа", в който Фицата ще влезе в главната роля. Красивата Милена пък ще се превъплъти в сервитьорката, която поднася кафе на Чичо Коледа. Актьорите и преди са снимали заедно, но за първи път ще играят влюбена двойка. 

"Можем да го определим като трагикомедия - всеки един от героите в този филм е трагикомичен по свой начин, а когато се съберат няколко идентични образа, чудиш се да се смееш ли или да плачеш", споделя Аврамов. 

"Преплетени са няколко истински истории от живота", добавя Милена. Сюжетът разказва за американско семейство, което осиновява две братчета, но само след седмица ги изоставя. В подобна ситуация се намира и момчето, което се превръща в главен герой на Пенчев. След като не успява да намери дом, то среща своя Чичо Коледа и оттам драматични нюанси придобиват хумористични краски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай