За първи път! Ивайла Бакалова проговаря за най-голямата трагедия

Показа мъжа до себе си

За първи път! Ивайла Бакалова проговаря за най-голямата трагедия | StandartNews.com

За първи път бившата миска Ивайла Бакалова нарушава мълчанието си и застава пред камера, за да направи изключителна изповед. В студиото на „Пърси се” по бТВ тази неделя тя носителката на титлата „Мис България“ ще разкаже и покаже мъжа до себе си, както и ще сподели за загубата на дете, предаде БЛИЦ.

Моделът и бизнес дама отдавна не дава интервюта за личния си живот, но ето че проговори за емоциите в най-щастливия период от живота си – когато става майка за втори път.

Ексклузивно пред двете водещи Нели и Меги ще застане и мъжът до Ивайла – бизнесменът Веселин Денков, който е баща на малката Вяра. „За мен Ивайла е явление“, ще сподели той и ще разкаже дългата история на пътя им към родителството. Веселин няма друго дете и точно когато се съмнява, че ще стане баща, Ивайла прави астрологична прогноза за двамата, където ясно вижда, че ще станат родители на момиченце. Пътят до малката Вяра е дълъг и се случва чрез инвитро процедура в Турция от първия път.

Първоначално бебетата били две, но заради синдрома на изчезващия близнак, останал само единият ембрион. Ивайла ще сподели още, че най-трудният период, през който двамата с Веско минават, е неговият арест. Тя прави и невъзможното, за да докаже невинността на любимия си.

Още един човек ще застане за пръв път пред камера в „Търси се“. Това е порасналата дъщеря на Ивайла – Рая, която живее в Лондон. „За мен майка ми винаги е била приятел и най-близък човек. Ние сме като сестри“, ще разкаже тя. Красивото момиче ще признае, че отначало е ревнувала майка си от връзката ѝ с Веско, но след като го опознава, двамата си стават изключително близки. „Сега обожавам най-много сестра си Вяра“, емоционално ще сподели Рая. „Тя е моята най-голяма любов и гордост“, казва и самата Ивайла, за която дъщеря ѝ е всичко.

В предаването Меги и Нели ще срещнат Ивайла и с нейната майка, с най-близкия ѝ приятел в живота – Азис, както и нейната сестра близначка Божидара. За пръв път от първо лице зрителите ще чуят приказната история на една красива жена, която е способна на всичко от любов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай