Втора ВИП-сватба. Златка Райкова лети от щастие

Пази в тайна името на бебето си

Втора ВИП-сватба. Златка Райкова лети от щастие | StandartNews.com

Втора ВИП-сватба се чака тази година. Освен любимия актьор на всички майчета Павел Иванов, под венчило се готви да мине и мокрият сън на всички татковци – Златка Райкова.

ВИЖ ОЩЕ: Ето я ВИП-сватбата на годината. Бебето – преди нея

Бившата плеймейтка чака втори син, но е решена да пази до последно термина и името на бебето си.

Тя се похвали, че по време на партито, организирано наскоро от нея, е получила подаръци, които наистина ще влязат в употреба за бебето. Всъщност това не е никак изненадващо, предвид факта, че приятелите й избирали подаръците, които да й поднесат от предварително изготвен от нея списък. Златка вече е в доста напреднала бременност, съобщи „Уикенд”.

ВИЖ ОЩЕ: Русата Златка показа коремчето си. Мрежата полудя (СНИМКА)

Най-вероятно Райкова ще роди сина си със секцио в края на идния месец. С бащата на детето Карен Хачатрян отдавна обсъждат и името, което да дадат на рожбата си. Макар вижданията им да са различни, тя все пак е убедена, че ще стигнат до консенсус.

Плеймейтката неведнъж е споменавала, че любимите й мъжки имена са Калоян, Самуил и Карим, така че нищо чудно детето да бъде кръстено с някое от тях.

ВИЖ ОЩЕ: Беда сполетя Благо Джизъса. От какво го лишиха?

Златка и Карен правят планове за сватба след раждането на сина им. За никого не е тайна, че връзката им се разви доста експресно. Тези дни плеймейтката сподели, че е била приета повече от добре от родителите на Карен, докато далеч не може да каже същото за родителите на бившия си – Благой Георгиев, чиято майка открито я недолюбваше.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай