Ето я ВИП-сватбата на годината. Бебето – преди нея

Павел Иванов стана татко наистина

Ето я ВИП-сватбата на годината. Бебето – преди нея | StandartNews.com

ВИП-сватбата на година се задава. Любимият на всички майчета актьорът Павел Иванов, известен с ролята си в сериала „Татковци”, е станал наистина баща и се очаква да мине под венчило с любимата си - балерината от Музикалния театър Марина Стоилова.

Новината съобщи БЛИЦ. Известният като като Младия Стефан Данаилов чаровник и Марина станаха родители за първи път в началото на годината.

От няколко седмици Павел качва забавни кадри в социалните мрежи, като на повечето от които присъства и малко бебе в кошче.

Наскоро в "На Кафе" бяха показаха кадри на щастливия татко, който въпреки че все още не желае да коментира новината, все пак е потвърдил, че бебето е негово. Очевидно актьорът иска да направи всичко възможно, за да запази личния си живот далеч от публичното внимание.

Разбира се, все още и пола, и името на бебето са пълна мистерия.

Още през август миналата година се появиха слухове, че приятелката на Павел - красивата Марина е бременна. Двойката е заедно от години, но едва наскоро се сгодиха, в началото на януари. Актьорът предложи брак на балерината в Рим, пред фонтана Ди Треви.

Все още не е ясно кога ще има сватба. По всяка вероятност това ще се случи, когато бебето поотрасне малко. В момента Павел Иванов се е съсредоточил не само върху наследника си, който вече заема централно място за него, но и върху подготовката за филма за Гунди, тъй като именно той е избран за ролята на великия футболист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай