Виктория Петрова разтресе мрежата! Кое я спасява

Как изглежда тв водещата сега

Виктория Петрова разтресе мрежата! Кое я спасява | StandartNews.com

Кой казва, че раздялата с някого е само за лошо?

Красен Кралев и Виктория Петрова се радваха на сериозна и доста дълга връзка, което накара всички да решат, че двамата ще се оженят и дори ще имат деца. А и защо не?! Да, бившият спортен министър вече има една пораснала дъщеря, но Виктория все още не е ставала родител. А това, че е на 45 години не е причина да се отказва - Елена Йончева роди на 52...

Това обаче е друга тема, а и вече не е актуална, защото Кралев и Петрова се разделиха. Както се изписа навсякъде, а и бяха публикувани снимки, Красен потъна в обятията на по-млада миска и моделка, като "зарязал" умната журналистка.

Всички се чудеха как ли приема това самата Вики, която вече имаше няколко неуспешни връзки и дори един разбит брак с оператор от телевизията. Другият, с когото не й потръгна, е Петър Бакърджиев, но той "разплака" не едва и две жени, включително последната си съпруга Гергана Гунчева.

Да се върнем на Виктория обаче. Нямате идея какъв шок предизвика тя с участието си в кампанията да изчистим страната за ден. И не, защото е чистила - о, не! А, защото лицето й грееше така, както никога не сме го виждали. Оказа се, че Петрова има уникална усмивка, която досега не е показвала - защо ли?!

"Леле, тя цъфти! Очевидно раздялата с онзи не само не я е "съсипала", както се надяваха някои, ами сигурно банкет е вдигнала", коментират в нета потребители, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Христо Димитров Христов
преди 4 месеца

това нещо което всеки един от нас трябва да го изгради като приоритет да изчистим земята за един ден.Колкото до усмивката тя е само по- се беси уникална и запленяваща искряща мила бъди все така неземно щастлива с искрящо настроение и желание. С пожелание всичко да ти се сбъдва , бъди истински щастлива.

Откажи