Венета Райкова обяви съдбовно решение, феновете й онемяха

Венета Райкова обяви съдбовно решение, феновете й онемяха | StandartNews.com

Съдбовно решение обяви бившата тв водеща Венета Райкова, която се превърна в хитова писателка. Тя обяви тържествено, че приключва със секса и всички плътски наслади. Направи го в мрежата, пред погледите на хиляди свои последователи, много от които обаче, не останаха изненадани от решението й и дори я попитаха не е ли свикнала вече...

Припомняме, че откакто се разведе с Тишо, Венета Райкова нито веднъж не е показвала мъж в живота си, а преди години дори беше споделила в интервю, че не й е проблем да не прави секс, защото била издържала без него цели три години.

Венета отдавна се вълнува от мистичното, божественото, вселенското и това личи от почти всичките й постове и сторита. Е, все пак ще успокоим мъжете - тя не спира завинаги плътските наслади, а само за 40 дни, колкото траят Коледните пости.

Венета спира още месото и всички животински продукти като ще се храни съвсем по вегански, отказва се и от клюките и сплетните."Не, че някога съм ги обичала, гледам собствения си живот. Но по време на пости изцяло ще се въздържам от подобни неща и ще прекарвам по-голямата част от времето си у дома", споделя Венета Райкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Лора
преди 5 месеца

Кой ще те храни, щом ще си стоиш само вкъщи? Как стават тези работи? Сметките, те идват веднага още следващия месец.

Откажи