Ваня Джаферович предприе отчаян ход, призна кой го тормози

Нямам нужда от негативни мисли и нови войни. Една ми е достатъчна за цял живот!

Ваня Джаферович предприе отчаян ход, призна кой го тормози | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Бившият футболист и водещ на последния "Сървайвър" Ваня Джаферович съобщи с емоционален пост, че напуска Фейсбук. Причината е, че му писнало да чете постове, изпълнени с омраза, предаде Флагман.

„Повече от 15 години използвам тази платформа. В началото беше много забавно. Беше като едно малко село, но с много приятни хора. Тогава живеех в Стара Загора и си спомням, че бях единственият с профил от този град. С времето Фейсбук се превърна в най-популярната социална мрежа. През последните месеци обаче чета публикации на различни хора, както и коментари под разни новини. Нещо, което най-често забелязвам, е омраза и удовлетворение от нещастието на някой друг. Изпитват удоволствие, когато някой страда. Фейсбук стана бойно поле, където буквите са куршуми, а думите бомби. Поради тази причина реших това да бъде последната ми публикация тук. Нямам нужда от негативни мисли и нови войни. Една ми е достатъчна за цял живот!”

С тези гръмки слова Джаферович закри профила си, но остави този в Инстаграм. Все пак с жена му Евгения работят като инфлуенсъри и им трябва място, където да пускат платени реклами.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай