Вълнение! Знаков ден за Уилям и Кейт

Тази сутрин стотици фенове побързаха да споделят желанията си за двойката

Вълнение! Знаков ден за Уилям и Кейт | StandartNews.com

Знаков ден за Уилям и Кейт. 

Кралските фенове споделиха своите добри пожелания за принца и принцесата на Уелс, когато отбелязаха 13-ата си годишнина днес.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха в Уестминстърското абатство през 2011 г. с около 37 милиона зрители в Обединеното кралство.

За 13 години оттогава те се сдобиха с три деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Тази сутрин стотици фенове побързаха да споделят желанията си за двойката в социалната мрежа "Екс".

Някои техни почитатели описаха двойката като „омари един за друг“, термин, означаващ сродни души, като същевременно споделиха снимки на влюбени погледи между двойката.

„От всички любовни истории на света тази ми е любимата“„Истинска приказка“„Щастлива и искряща годишнина на Уилям и Катрин. Славна кралска любовна история“, гласяха част от коментарите.    

Въпреки че днес без съмнение е радостен празник за двойката, това беше трудна година за кралското семейство.

По-специално, принцесата на Уелс в момента се лекува от рак след тежка коремна операция в началото на годината.

Докато преминава през всичко това принцесата има безкрайната подкрепа на съпруга си Уилям, както тя каза в трогателно видео обръщение само преди няколко седмици.

Уилям също така е подкрепа на крал Чарлз в битката с рака. 

Здравето на краля обаче се подобрява и Чарлз ще се завърне към обществени задължения тази седмица с позволението на своите лекари.

75-годишният крал все още е подложен на лечение за болестта, но се разбира, че неговият медицински екип е „доволен от напредъка, постигнат досега“.

Бъкингамският дворец обяви в петък плановете на краля за първия си публичен ангажимент от четири месеца, който ще бъде особено трогателен предвид битката му с рака, както и тази на снаха му, принцесата на Уелс, която е подложена на превантивна химиотерапия за неразкрит вид рак.

Вече беше съобщено, че монархът  е решен да се качи на коня си Нобъл за Trooping the Color през юни. Твърди се, че иска да бъде видян като „водещ отпред“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай