Трима с 500 лв. награда за "Лабиринт"

Трима с 500 лв. награда за "Лабиринт" | StandartNews.com

Трима щастливци спечелиха по 500 лева от играта на "Хидрострой" АД и агенция "Стандарт нюз". Късметлииите станаха кръстници на новото архитектурно бижу на корпорацията във Варна.

Повече от 6000 бяха предложенията на име на комплекса. 189 от вас обаче предложиха името "Лабиринт", което екипът на "Хидрострой" АД избра за новия си комплекс.

С жребии от тях бяха избрани не един, както бе обявено първоначално, тъй като "Хидрострой" АД реши да утрои наградата.

Жилищните сгради до ул. "Андрей Сахаров" във Варна ще бъдат от затворен тип с пропускателен режим, видео наблюдение и 24-часова охрана. В комплекса на инвеститора "Мавели" АД и на изпълнителя "Хидрострой" АД е предвиден още централен вътрешен двор, преливащ в богато озеленен парк с водни площи, детски площадки и зони за отдих.

В партерния етаж на една от сградите са предвидени още бистро, клон на банка и салон за красота. Клиентите, които ще посещават обществените зони няма да имат достъп до жилищната част на комплекса, с цел осигуряване сигурност и комфорт на живущите.

Идейното решение на проекта е на арх. Светослав Станиславов. А с участието на читателите на "Стандартнюз", комплексът ще се казва "Лабиринт".

И така, по 500 лв. печелят:

Елизабет Джерахян, Методи Илиев, Савина Смилова

Екип на "Стандарт нюз" ще се свърже с победителите!

Очаквайте скоро новите ни предложения!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай