Тази нощ всичко се промени. Луната разбърка живота ни

Онова, което е разбалансирано ще бъде преразгледано

Тази нощ всичко се промени. Луната разбърка живота ни | StandartNews.com

Тази нощ всичко се промени. Лунното затъмнение във Везни на 25 март отключи сезона на изненадите, независимо че от нашите земи небесното явление не можеше да бъде видяно. 

Затъмнението бе наблюдавано от Централна Европа и Централна Африка в 06:53 ч., а в България Луната залезе преди това – в 06:28 ч. 

Максималната фаза настъпи в 09:13 ч., а краят на затъмнението – в 11:33 ч. Продължителността на явлението бе 4 часа и 40 минути.

Явлението ни прави по-емоционални, като това наше състояние ще продължи и в следващите няколко дни. 

Затъмненията винаги ни носят възможността да се отървем от болезненото и ненужното. 

За това лунно събитие във Везни се смята, че продължава една сюжетна линия, която вече се разгръща за всички нас. Спомнете си периода около последното затъмнение във Везни, което се случи на 14 октомври 2023 година.

Везните са въздушен знак, управляван от Венера. Представителите му са изключително настроени към взаимоотношенията, креативността и това, което е необходимо за приятно съвместно съществуване. Хармонизирането, координирането и посредничеството са техните силни страни. Лунното затъмнение във Везни ще подчертае онези връзки, които трябва да бъдат прекъснати.

Затъмненията във Везни понякога корелират с глобални събития, които са свързани с поддържане на мира, преговори за граници или други политически споразумения. По време на това събитие ние ще търсим тактично начини да защитим себе си, интереси и това, за което смятаме, че е правилно. 

Затъмнението на 25 март бе близо до Южния възел на Луната. Смята се, че затъмненията на Южния възел често "разбъркват" миналото, за да можем да го подредим. Връзките или моделите на взаимоотношения, които са изиграли значителна роля в живота ни досега. Онова, което е разбалансирано ще бъде преразгледано.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай