Тайно писмо на Елизабет II разкри голяма истина за Хари Меган

Случката е отпреди 3 години

Тайно писмо на Елизабет II разкри голяма истина за Хари Меган | StandartNews.com

Писмо на покойната кралица Елизабет II, написано през януари 2020 г., разкри огромно нейно притеснение по отношение на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

За съществуването му стана ясно по време на съдебна битка на по-малкия син на принцеса Даяна и корпорацията Associated Newspapers, която издава таблоида Daily Mail, съобщава People.

Писмото е написано от личния секретар на кралицата сър Едуард Йънг след срещата в Сандрингам през януари 2020 г., на която членове на кралското семейство обсъждаха бъдещето на принца и съпругата му, след като двамата обявиха намеренията си да се оттеглят от кралските си задължения на 8 януари, предаде БЛИЦ.

От него става ясно, че Елизабет II е застанала на страната на принц Хари и Меган Маркъл по въпроса с наемането на охрана. Тя е поискала двамата да бъдат защитени от екстремисти дори и след като се отказват от статута си на висши членове на кралското семейство и напускат Обединеното кралство.

Преди преместването сигурността на Хари, Меган и детето им се гарантираше от британската полиция.

По това време беше съобщено, че 24-часовата охрана на по-малкия внук на кралицата струва на британските данъкоплатци 1 милион паунда годишно. Други източници цитират суми до 20 милиона паунда годишно. След като се премести в САЩ, Хари трябваше сам да поема тези разходи.

В същото време Daily Mail твърди в своя статия, че внукът на Елизабет II е искал роднините му да му осигурят държавна охрана.

В началото на декември беше съобщено, че ислямисти планират атентат срещу принц Хари. Източници от германските правоприлагащи органи казват, че покушението е свързано със службата му в британската армия в Афганистан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Откажи