Таен експеримент на ЦРУ: Страховита снимка от 2118 г.

Разказ на мъж, пазен в тайна досега

Таен експеримент на ЦРУ: Страховита снимка от 2118 г. | StandartNews.com

Александър Смит разкри, че е бил част от таен експеримент на ЦРУ и че извънземните ще пристигнат на Земята до 2050 г. и показва снимка на град, която според него показва как ще изглежда светът в бъдещето.  

Възрастният мъж твърди, че е един от първите пътешественици във времето и е пътувал до 2118 година. Предполага се, че има снимка, за да го докаже, пише Mirror.

Александър Смит вярва, че е участвал в таен експеримент на ЦРУ и рискува живота си, говорейки за бъдещето. Във видеото си в YouTube той каза, че службите за сигурност го издирват, а той трябва да живее под земята. Твърди, че е пътувал от 1981 до 2118 и обратно. В момента видеоклипът не е наличен.

„Пътувах до 2118 като част от строго секретна мисия на ЦРУ. Доколкото знам, това беше един от първите случаи, при които пътуването във времето беше успешно реализирано. Пътувах в бъдещето и след това се върнах в миналото. Всичко това се случи през 1981 г.", каза той.

Мъжът показва снимка, която според него потвърждава историята му.

Пътешественик във времето, бъдеще, пътуване във времето, пристигнал от бъдещето, град през 2118 г., ЦРУ, Александър Смит

"Днес имам какво да ви покажа. Тази снимка е направена през 2118 г. Тази снимка показва града, в който влязох. Никога няма да забравя  как направих тази снимка. Беше точно преди да вляза в града", добави мъжът.

Размазаната снимка показва редица високи зелени сгради със странна форма. Градът не прилича на нито един друг град в света в момента.

„Реших да изчакам досега, за да ви покажа тази снимка, защото не знаех дали светът е готов да я види. Това изображение е от бъдещето. Имаше само леко изкривяване, причинено от процеса на пътуване във времето. Правителството конфискува оригиналната снимка, но преди да ми я вземат, успях да направя копие, което държа пред вас“, каза Смит.

Говорейки подробно за това как ще изглежда светът през следващия век, старецът също каза, че извънземни ще посещават хората, те ще говорят нов език и изменението на климата ще стане много по-сериозно.

Превод: GlasNews

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай